Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rozbor

20. 12. 2008 8:11
ach jo.Poplatky

Už mne to otravuje.Neustále se řeší poplatky z kterých se stala vrcholná politika.To,že zdravotnictví je obrovský kšeft pro vyvolené,viz MUDr.Driml a jeho nemocnice,kterou chce vnutit kraji zadluženou,ale s tím,aby na ní bylo vyděláno,to nikomu nevadí.Hlavně,že byl hrdina a vyhodil VZP z nemocnice,ale na druhou stranu od ní bere peníze.Ať je tedy soukromé zdravotnické zařízení samostatné a nechce od VZP platby.Proč VZP má defacto penále takové,že v případě neuhrazení pojištění ať z jakých koli důvodů je zcela a nepokrytá lichva.Jak je možné,že politici kšeftují s nemocnicemi,které mají tradici a do nedávné doby i výsledky,tak tyto pod cenou rozprodávají.To nikomu nevadí.Řeší se 30,-Kč,ale skutečnost,že lidé nebudou mít kam jít a když,tak je narvou do LDN to nikomu nevadí.Platíme za všechno a bude ještě hůře.Proč ty kraje hradí poplatky z daní všech?Dobře,když si kraj vydělá a to formou zvýšení daní,tak ať se tam neplatí.Rozdávat z peněz všech,tak to je svinstvo.

0 0
možnosti

5alfa

5. 1. 2009 11:38
Re: ach jo.Poplatky

Rozdávat z peněz všech je opravdu svinstvo. ;-(

Otázkou je, zda je lepší zlatý padák v Benešovské nemocnici pro management za 6 Mega, který si za krajské vlády ODS odhlasovali a nebo těch stejných 6 Mega zaplatit na poplatcích pro všechny návstěvníky a pacienty Benešovské nemocnice z krajské kasy.

Pokud by nepředcházel padák, mohly se poplatky zrušit úplně a nemocnice by na tom byla finančně podobně jako "zaplatit padák + přijmout poplatky od pacientů a nebo od kraje". :-P

0 0
možnosti

ferdík

20. 12. 2008 7:54
Poplatky

umírají,zabedněnci se radují.....

0 0
možnosti

delvete

20. 12. 2008 0:22
Mýlíte se.

Místo psaní tohoto předčasného blogu jste si měl raději odpočinout. Psal jste ho předčasně a velice nepřesně. Tak za prvé : Jisté není nic, jednání se přesouvá do Senátu. A za druhé, máte v tom zmatek : Pozice pojišťoven u poplatku pacientů je okrajová.

0 0
možnosti

5alfa

19. 12. 2008 22:43
No...

Jak se zdá, zatím jde dál návrh na zrušení poplatků úplně.

Bohužel to s poplatky nastavili příliš brutálně a zbytečně pro všechny bez výjimky. Takže se zase může stát opačný extrém, že je nebude platit nakonec nikdo. :-/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS