Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

prázdninové "reprízování" je naprosto logické a vadí to je tomu, komu vadí ČT a způsob jejího financování jako takový; což je OK, každý má svůj názor, ale tahat do toho reprízy je důkaz argumentační vyprázdněnosti;

0 0
možnosti
JP

Jsem jeden z mála, který tvrdí, že výběr tzv. koncesionářských poplatků je v rozporu s naším právním řádem, s výjimkou příslušného zákona a Ústavy. Pak těžko tento poplatek má mít název koncesionářský, když mne nezajímá ČT  koukám se na ty soukromé nebo videa. To samé lze říci u rádií. Koncesionářský poplatek by měl mít (a podle sankcí i má) formu daně. V tomto případě by ho měl vybírat finanční úřad a ČT by měla být pod zákonem o veřejných zakázkách tzn. že všichni "IČaři" by se měli svou pozici vysoutěžit, nakupované  pořady to samé at. Dále ČT i rozhlas by  mít všechny "výhody" institucí dotovaných z veřejných peněz. To by se to soudruhům odborářům asi těžko ukousávalo. Dále si myslím, že těch 5-6 samozvaných veřejnoprávních programů je pro stát s 10 mil. obyvatel poněkud hodně.

0 2
možnosti
PR

P20a69v48e36l 32R32y37s

2. 9. 2013 15:34

Platíte i za komerční televize. A bez ohledu na to, zda je sledujete nebo ne. Jen si to neuvědomujete. Platíte formou nákupu zboží inzerované reklamou. Na kanálech ČT je podstatně méně reklam.

0 0
možnosti
VS

Nejenom na inzerovaném zboží, ale jakékoliv. Výrobce automaticky přidává k ceně výrobku i marži na reklamu. ČT má dovoleno 1% reklam (ČT1 nic) a komerční TV, prakticky neomezeně.Proto, např. filmu o délce 90minut, trvá promítnutí 120min. A to již nechci mluvit o vulgarizmu vůči divákovi, když je mu film 2x přerušen, aby se mohl pokochat reklamou.  ;-O!!

0 0
možnosti
MK

Na televizi se nedívám, poplatky platím a je mi jedno co ta televize vysílá. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1842x
Vystudoval jsem Právnickou fakultu v Plzni. Pracoval jsem jako auditor a kontrolor a od roku 2004 jako šéfredaktor finančního portálu na www.centrum.cz. Věnuji se vedení redakce portálu WWW.MOJEPOPLATKY.CZ. Současně pracuji jako advokát v Praze - WWW.PROFIPRAVNIK.CZ. Kontaktovat mě můžete na mail: profipravnik@gmail.com

Seznam rubrik